OK Lliga

Lluita, emoció i empat

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva busquen els punts en un derbi de les comarques gironines amb alternances

GIRONA 3 LLORET 3

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Marc Gómez, Oriol Garcia, Palazón i Torner –equip inicial–; Palau, Casaponsa i Bustos.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau, Le Berre –equip inicial–; Farré, Gelmà, Patau, Xavier Pérez i Perarnau.GOLS:0-1 (21’) Farré. 1-1 (30’) Torner. 2-1 (34’) Palazón. 2-2 (36’) Patau, de falta directa. 3-2 (39’) Oriol Garcia. 3-3 (46’) Lluís Grau.ÀRBITRES:O. Valverde i Q. Navales.FALTES:13 del Girona i 8 del Lloret.

16 equips

sensepropera

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva van empatar en un derbi de les comarques gironines amb lluita, emoció i alternances en el marcador. Els dos equips van buscar la victòria fins al darrer instant, i van tenir ocasions per aconseguir-la. Tots dos també tenien baixes: els locals la de Raül Pelicano i Manel Garcia per lesió i els visitants, la de Moi Aguirre per sanció.

Els gironins van imposar el seu ritme de partit des de l’inici i van tenir ocasions, Enric Torner feia passades de mèrit i creava ocasions però faltava la rematada final. Els lloretencs van assentar-se en defensa i van buscar els contraatacs per crear perill. Els locals van enviar una bola al pal en el minut 7 i en el 18 van disposar d’un penal. Marc Palau no va estar encertat i en el segon llançament la bola va anar al travesser. Uns segons després una rematada d’Oriol Garcia es va quedar sota el cos del porter visitant Ferran Serra, a tocar de la línia de gol. A quatre minuts del descans Adrià Farré va fer passar la bola per sota el cos del porter Jaume Llaverola i va inaugurar el marcador (0-1).

En la segona meitat els dos equips van estar més encertats davant la porteria contrària i l’enfrontament va pujar en emoció. David Plaza va enviar una bola al pal en el segon minut i en el cinquè hi va haver un penal que Enric Torner va enviar a fora i agafant el rebot va fer l’empat. Els gironins van capgirar el resultat amb un gol de Marc Palazón quatre minuts després però els lloretencs van seguir dins del partit i dos minuts després Xavier Patau va aprofitar una falta directa per empatar (2-2). Els dos equips volien els punts i van continuar lluitant i tenint ocasions. David Plaza va enviar una bola al pal i uns segons després Oriol Garcia des del costat de la porteria va fer el 3-2, a onze minuts del final. Dues boles al pal, una per a cada equip, van precedir una falta directa pels locals en què Ferran Serra va aturar el llançament d’Enric Torner. Quan faltaven quatre minuts Adrià Farré va xutar des de la seva pròpia pista i Lluís Grau va desviar la bola davant el porter local i va empatar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)