OK Lliga

El Noia i el Lleida fan gaudir les aficions i empaten

Hoquei sobre patins. El partit va ser molt disputat i els dos equips van crear ocasions de gol; els lleidatans van perdre el lideratge

NOIA 3 LLEIDA 3

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Llorca, Esteller, Costa i Aragonès –equip inicial–; Marc Grau, Humberto i Edu Fernández.CE LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Bruno di Benedetto, Roberto di Benedetto i Andreu Tomàs –equip inicial–; Oruste i Candanedo.GOLS:1-0 (10’) Costa. 2-0 (15’) Esteller. 2-1 (23’) Andreu Tomàs. 2-2 (41’) Andreu Tomàs. 3-2 (47’) Llorca. 3-3 (48’) Bruno di Benedetto.ÀRBITRES:A. López i A. De la Hera.FALTES:9 del Noia i 8 del Lleida.

16 equips

sensepropera

El Noia Freixenet i el Lleida Llista van empatar un partit molt disputat i amb un bon joc que va fer gaudir les aficions. Els dos equips van crear ocasions de gol, els porters van fer bones aturades i tots dos van puntuar. Els lleidatans van cedir el lideratge que tenien abans d’iniciar-se la jornada.

Des dels primers minuts els dos equips van jugar molt verticals en atac i de seguida anaven a buscar la porteria contrària. En el minut 9 Sergi Llorca va enviar una bola al travesser. Els de Sant Sadurní es van avançar amb dos gols, una rematada de Xavi Costa dins l’àrea i un contraatac d’Aleix Esteller, abans del minut 15. El Lleida va intentar dominar més el joc per buscar la remuntada. Va començar situant-se bé en defensa i buscant les jugades ràpides en atac, i xutant molts cops sobre la porteria molt ben defensada per Xus Fernández. En una jugada dins l’àrea en una bola morta davant el porter, Andreu Tomàs va fer el 2-1 amb què es va arribar al descans.

El Noia va sortir amb ganes d’ampliar el marcador en l’inici de la segona meitat. Marc Grau va enviar una bola al pal i Xavi Costa va disposar d’un penal que Lluís Tomàs va aturar. Poc després Andreu Tomàs va empatar, i el Lleida va jugar els seus millors minuts, amb oportunitats i arribades ràpides a la porteria local. A tres minuts del final va arribar una bona jugada d’Humberto Mendes i la seva passada a Sergi Llorca va suposar el 3-2. Una errada, però, va permetre a Bruno di Benedetto empatar el partit definitivament tan sols un minut després.