Europeu

El Portugal-Espanya, suspès per una forta tempesta

Hoquei sobre patins. El partit que havia de decidir el campió de l’europeu femení ha estat suspès per seguretat a causa d’una forta tempesta, que ha causat algunes destrosses al sostre del pavelló

El partit entre Espanya i Portugal que havia de decidir qui era el campió de l’europeu femení d’hoquei sobre patins que s’està disputant a Portugal ha quedat suspès a causa d’una forta tempesta que ha provocat destrosses en el sostre del pavelló de Maelhada i que ha provocat també que el partit estes aturat durant mitja hora per una apagada.

Fins el moment de la suspensió, el partit havia estat molt disputat i s’ha jugat a un ritme molt alt. Portugal ha començat molt fort i ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Marlene Sousa, però quan la selecció espanyola ha asserenat el joc ha dominat i ha aconseguit capgirar el partit amb gols de Marta Piquero i Berta Busquets. Les portugueses no s’han rendit i han lluitat fins al final situant el 2-2 amb el gol de Renata Balonas, però les catalanes i les asturianes han estat més encertades i Sara González ha fet el gol de la victòria momentània.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)