Lliga Europea

El Barça retrà homenatge als primers campions d’Europa

Hoquei sobre patins. El club homenatjarà l’equip campió de la primera copa d’Europa de la història de la secció en la prèvia del Barça-Follonica de la Lliga Europa

El Barça Lassa debuta en la Lliga Europa diumenge a les 12.30 hores contra el Follonica italià, i serà un partit especial. No només pel retorn de la competició al Palau Blaugrana sinó perquè en la prèvia del matx, el club vol retre un merescut homenatge als primers campions d’Europa de la secció.

La primera copa d’Europa de l’equip d’hoquei sobre patins del Barça es va aconseguir l’any 1973, i els responsables de la gesta seran diumenge al parquet. Ramon Pons, Jacint Ginesta, Jaume Riera, Joan Brasal i Joan Vila rebran un obsequi per commemorar la primera copa d’Europa de la secció en el 45è aniversari de la gesta. . També hi serà la família de Jordi Villacorta, mort el passat mes d’agost.

L’inici de tot

La temporada 1972/73, l’equip que entrenava Josep Lorente va guanyar la primera copa d’Europa de la secció d’hoquei sobre patins i va donar el tret de sortida de l’hegemonia blaugrana en les competicions continentals. La final es va jugar a doble partit contra el Benfica, guanyant al Palau 5-3 i empatant a Lisboa 7-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)