OK Lliga

Aparca el bon inici a Europa per pensar en l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va quedar content del seu primer partit europeu a Alemanya, però ja està centrat en la visita a la pista del Lleida Llista d’aquest vespre (21 h)

Sense gaire temps per assaborir el seu històric debut en la competició europea de dissabte, el Citylift Girona afronta aquest vespre (21 h) la cinquena jornada de l’OK Lliga visitant la pista del Lleida Llista, l’actual segon classificat i un dels tres equips que encara estan invictes. Els gironins van quedar contents de la victòria per 1-6 a la pista del Darmstadt alemany en els setzens de final de l’Europa Cup, un resultat que pràcticament els ha classificat per a l’eliminatòria següent. L’estrena europea amb victòria va ser històrica, i també ho va ser el primer gol marcat en la competició europea que va aconseguir Marc Gómez en el minut 4.

Tota la història va quedar aparcada en arribar d’Alemanya i l’equip ràpidament es va centrar en el partit de lliga, que precisament serà contra el seu pròxim rival europeu. Els gironins no haurien de tenir cap problema per eliminar el Darmstadt en la tornada al pavelló de Palau II el 17 de novembre, i des del sorteig ja saben que en els vuitens els tocarà el Lleida Llista, el campió que va quedar exempt. Aquesta segona eliminatòria no començarà fins a l’1 de desembre, però els dos equips ja es podran estudiar en l’enfrontament de lliga d’avui.

En aquest inici de la temporada el Girona ha perdut en els dos desplaçaments que ha fet en l’OK Lliga, i pel mateix resultat de 3-1. Els gironins encara no han sumat cap punt lluny del seu pavelló, van perdre a la pista del Recam Làser Caldes en la primera jornada i en la tercera van ser derrotats per l’Igualada Rigat. En les dues ocasions van plantar cara al rival i van estar dins del partit i lluitant pels punts fins als darrers minuts. Els gironins intentaran puntuar en una pista molt complicada, ja que els lleidatans no han perdut cap partit i al seu pavelló han aconseguit dues clares victòries en derrotar per 7-3 el Sant Cugat, en el debut a l’elit dels vallesans, i per 4-0 el Vic, dos equips que encara no coneixen la victòria.

EL PRIMER GOL

Marc Gómez va anotar el primer gol del Girona en competició europea

RIVAL EUROPEU

El Girona visita un Lleida que serà el seu rival en els vuitens de l’Europa Cup

FORA DE CASA

Els gironins han perdut en els dos desplaçaments que han fet en l’OK Lliga

El bon inici del Lloret Vila Esportiva

El Lloret Vila Esportiva està fent un gran inici en l’OK Lliga i després de les cinc primeres jornades ha igualat el segon millor començament de les últimes deu temporades en què ha jugat en la màxima categoria. Tot i que va perdre inesperadament el primer partit a casa contra un equip que acabava de pujar, els lloretencs es van refer molt bé i s’han mantingut invictes en les quatre últimes jornades. Han empatat en els dos desplaçaments –a Vic i a Girona– i han guanyat els dos partits a casa contra el potent Noia i l’Alcoi. Els vuit punts que ha sumat el Lloret en els cinc primers partits han igualat els que va aconseguir en les temporades 2016/17 i 2007/08. El millor inici de curs del Lloret en les darreres deu temporades en què ha militat a l’OK Lliga va ser el del curs 2009/10, en què va sumar 12 dels 15 punts possibles, amb quatre victòries i una derrota. Era tercer després de cinc partits i va acabar l’OK Lliga cinquè, la millor posició de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)