OK Lliga

El Barça Lassa manté el lideratge de l’Ok Lliga

Hoquei sobre patins. L’equip blaugrana derrota el Sant Cugat (9-3). El Reus empata a casa (5-5) amb el Noia i ja és a quatre punts i el Lleida venç el Girona i continua segon a dos punts

El Barça Lassa ha derrotat aquest nit el Sant Cugat per 9-3 amb quatre gols de Pablo Álvarez i segueix líder de l’OK Lliga amb dos punts més que el Lleida quan s’han disputat cinc jornades. El Sant Cugat, que s’estrena a la categoria, s’ha avançat amb un gol matiner de Gilabert en el primer minut quan només s’havien jugat 26 segons, però l’equip d’Edu Castro ha reaccionat amb rapidesa i virulència: 4-1 a la mitja part.

El Reus, que manté la condició d’invicte, ha empatat a casa amb el Noia Freixenet (5-5) amb un darrer gol visitant marcat per Sergi Aragonès a falta de 25 segons. Combatius, els de Pere Varias han igualat primer un 3-1, després un 4-2 i finalment el 5-4. El Lleida Llista, per la seva banda, ha derrotat el Citylift Girona per un ajustat 6-5 en un duel aferrissat en què els 3 gols de Maxi Oruste han decantat la balança. Enric Torner (Girona) ha marcat per partida doble.

El Liceo tampoc no ha fallat a Riazor contra el Calafell tot l’Any a pesar de la baixa d’Edu Lamas –sancionat– i s’ha imposat per 4-1. De fet, els gallecs ja no es poden permetre deixar perdre cap més oportunitat de sumar perquè són a cinc punts dels blaugrana.

El duel Recam Làser Caldes-Igualada Rigat s’ha saldat amb el triomf dels calderins, que sumen quatre triomfs en un inici de curs espectacular i ocupen el tercer lloc a només tres punts del líder. El porter Cesc Campor ha evitat tres faltes directes i ha estat vital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)