OK Lliga

Mereix puntuar

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va tenir molt a prop l’empat a la pista del Lleida, el segon classificat

LLEIDA 6 GIRONA 5

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto –equip inicial–, Oruste, Candanedo, Armando Sánchez, Raúl Fernández i Folguera.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Marc Gómez, Palau, Palazón i Torner –equip inicial–; Oriol Garcia, Pelicano, Francisco Fernández i Coll.GOLS:1-0 (3’) Bruno di Bendetto. 2-0 (10’) Oruste. 2-1 (15’) Palazón. 3-1 (20’) Oruste. 3-2 (34’) Oriol Garcia. 4-2 (37’) Andreu Tomàs. 5-2 (38’) Oruste, de falta directa. 5-3 (38’) Torner. 6-3 (41’) Cañellas. 6-4 (42’) Pelicano. 6-5 (46’) Palau.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Godia. targeta blava a Palazón.FALTES:9 del Lleida i 15 del Girona.

El Citylift Girona va fer merits per puntuar en la seva visita a la pista del Lleida Llista, el segon classificat, però no ho va aconseguir i continua sense sumar fora de casa. Els lleidatans van seguir una jornada més invictes. En el conjunt gironí va tornar a l’equip Raúl Pelicano, que no havia debutat en la lliga per la seva lesió i va marcar el seu primer gol.

Malgrat que el Girona sempre va anar al darrere en el marcador, també sempre va pensar que la possibilitat de puntuar era real i va lluitar per fer-ho tot i estar tres gols per sota en dues ocasions. La insistència dels gironins va permetre arribar als últims quatre minuts amb un mínim 6-5 en contra i disposar d’un parell d’ocasions, una de molt clara per empatar a mig minut del final. Tots dos equips estaven a una falta de disposar d’una falta directa. A dotze segons del final, els àrbitres no van veure penal en un cop a la mà i una caiguda dins l’àrea d’un jugador gironí. En l’atac següent, vuit segons, sí que van xiular falta i el Lleida va disposar d’una falta directa que Llaverola va aturar, en l’intent de sortir al contraatac, els gironins van reclamar una falta, que hauria estat la desena dels locals, que no es va assenyalar i va acabar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)