OK Lliga

El Girona segueix sense sumar punts fora de casa

Hoquei sobre patins. Va ser derrotat clarament a la pista de l’Alcobendas

ALCOBENDAS 7 GIRONA 2

CP ALCOBENDAS:Shehda, Marcos López, Curro Fernández, Gonzalo Pérez i Artacho –equip inicial–; Aspra, Jorge López, Roca, Miquel López i Larios.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Palau, Palazón i Torner –equip inicial–; Orilol Garcia, Manel Garcia i Bustos.GOLS:1-0 (5’) Gonzalo Pérez, de penal. 2-0 (7’) Curro Fernández. 2-1 (12’) Oriol Garcia. 3-1 (15’) Marcos López. 3-2 (27’) Palazón. 4-2 (38’) Marcos López. 5-2 (39’) Miguel López. 6-2 (44’) Gonzalo Pérez, de penal. 7-2 (49’) Artacho.ÀRBITRES:A. López i X. Buixeda. Van mostrar targeta blava a Aspra i Oriol Garcia.FALTES:9 de l’Alcobendas i 6 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona segueix sense puntuar fora de casa i, en aquesta ocasió, va perdre clarament en la seva visita a la pista de l’Alcobendas. Els gironins no van tenir encert en atac i van topar, una vegada i una altra, contra el porter local Álvaro Shehda, que va aturar un penal i una falta directa. El Girona va estar dins del partit fins a falta de dotze minuts i, en l’inici de la segona meitat, es va situar amb un 3-2 esperançador. Va poder empatar amb la falta directa desaprofitada per Raül Pelicano, també va enviar una bola al pal i va tenir diverses ocasions. Dos gols en un minut van situar el 5-2 en el marcador i van deixar el partit sentenciat.