OK Lliga

El Barça goleja el Vic i continua dominant la classificació

Hoquei sobre patins. Els blaugrana van encarrilar aviat l’enfrontament

BARÇA 5 VIC 0

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Pau Bargalló i João Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Nil Roca, Alabart, Joseph i Sergi Fernández.CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Galán i Gómez –equip inicial–; Carles Sánchez, Terns, Font, Buixaderas i Raurell.GOLS:1-0 (6’) Gual. 2-0 (10’) Alabart. 3-0 (35’) Panadero. 4-0 (42’) Pau Bargalló. 5-0 (47’) Joao Rodrigues.ÀRBITRES:J.J. Melero i T. Pardo.FALTES:9 del Barça i 5 del Vic.COMENTARI:El Barça Lassa va golejar el Vic i continua consolidant la seva primera posició en la classificació de l’OK Lliga. Els blaugrana van encarrilar l’enfrontament en els primers deu minuts i el van sentenciar en els darrers deu. El Barça va tenir la baixa de darrera hora de Pablo Álvarez per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta i va entrar en la convocatòria Àlex Joseph. En el minut 6 de partit Marc Gual va inaugurar el marcador i en el 10 Ignacio Alabart va aconseguir el 2-0 En aquesta primera meitat i en l’inici de la segona els blaugrana van tenir bones ocasions per ampliar el seu avantatge però el porter visitant Ernest Burgaya va tenir una bona actuació. Amb els pas dels minuts, però, els locals van acabar trencant la resistència visitant i Sergi Panadero va fer el 3-0. En els darrers deu minuts Pau Bargalló i João Rodrigues van arrodonir el resultat amb el 5-0 i van certificar la victòria.