OK Lliga

El Barça, sense bola aturada

Hoquei sobre patins. Malgrat que és el màxim golejador de l’OK Lliga, amb 40 gols en set jornades, no li han assenyalat ni un sol penal i només n’ha marcat un (1/6) de falta directa

Tot i ser l’equip més golejador de l’OK Lliga amb 40 gols en set jornades –5,7 de mitjana, un registre al qual no havia arribat des del curs 2014/2015, en què va fer 47 gols– i en el marc d’un esport en què la bola aturada ha adquirit una gran notorietat, el Barça Lassa, el líder, només ha fet un gol de falta directa (1/6) i la resta els ha marcat de jugada. El curiós és que, juntament amb el Lleida, no li han assenyalat cap penal a favor. Aquest fet genera malestar a les files blaugrana, tenint en compte l’esperit atacant de l’equip. A Vic, per exemple, va reclamar un penal sobre Nil Roca; en la lliga europea, en canvi, en va llançar tres contra el Follonica en el debut.

Amb només un gol de bola aturada, el Barça empata amb el Girona i el Vendrell. Els líders són l’Igualada, el Lleida, el Liceo i el Reus, amb sis gols cadascun sumant els de falta directa i els penals. El líder de les directes és el Lleida: 6/12. L’inici del Barça és impecable. També és l’equip menys golejat, amb onze gols –1,57–, la mateixa mitjana que el curs passat: 47 gols en 30 jornades. El curs passat li’n van assenyalar 13 –sis de marcats– i va ser el novè en aquest apartat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)