OK Lliga

Demanen cinc anys de presó per a Joan Sabater, expresident del Reus Deportiu

Hoquei. L’exmandatari del club està acusat d’apropiació indeguda per despeses sense justificar valorades en més de 157.000 euros

L’expresident del Reus Deportiu, Joan Sabater, s’enfronta a cinc anys de presó per un delicte d’apropiació indeguda per despeses sense justificar per un valor de més de 157.000 euros. Aquesta és la petició de l’acusació particular, de la qual forma part la junta directiva de l’entitat poliesportiva, que creu que els fets que es jutgen són constitutius d’un presumpte delicte d’estafa, administració deslleial i apropiació indeguda.

La fiscalia, per la seva part, demana dos anys de presó, i recorda que el cas va començar després de les eleccions de 2011, que va guanyar Mònica Balcells. Dues persones de la candidatura de Sabater van presentar dues demandes contra Blacells “per estendre rumors sobre irregularitats en la sitació financera i per irregularitats en la campanya electoral que podien perjudicat l’economia del club”. La fiscalia va arxivar el cas però va obrir una nova causa per “indicis fefaents d’apropiació indeguda continuada” per part de Joan Sabater durant els seus anys de mandat, entre el 2005 i el 2011.

Sabater està acusat d’un delicte d’apropiació indeguda per unes despeses no justificades carregades a una targeta del club en centres dietètics, consultes privades a traumatòlegs, compres en centres comercials, despeses en restaurants, a més d’extraccions per valor de 500 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)