OK Lliga

El Barça vol el vuitè triomf, contra el Noia

Hoquei sobre patins. L’Igualada rep el Reus aquesta jornada, en què també destaquen el derbi comarcal osonenc i el baixpenedesenc

El Barça Lassa, el líder de l’OK Lliga, cercarà de mantenir la seva imbatibilitat en la seva visita a la pista del Noia Freixenet i aconseguir la seva vuitena victòria en vuit partits. L’equip de Sant Sadurní intentarà fer servir el factor pista per plantar cara a un rival que no ha cedit ni un sol punt fins ara. També destaca en aquesta jornada l’enfrontament entre l’Igualada i el Reus, dos equips en ratxa. Els igualadins han aconseguit tres victòries seguides i els reusencs són l’altre equip que es manté invicte.

La vuitena jornada tindrà com a partits destacats dos derbis comarcals, l’osonenc entre el Vic i el Voltregà, en el qual a tots dos els calen els punts per sortir de la zona baixa, i el del Baix Penedès, que es disputarà demà entre el Calafell i el Vendrell i que es jugarà en el pavelló del CE Vendrell amb el Calafell com a local per les obres del seu pavelló. El Caldes posarà a prova el seu segon lloc a la pista del Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)