OK Lliga

Jornada rodona per als de Garcia

OK Lliga. El Reus guanya al pavelló de les Comes i retalla dos punts respecte al líder

IGUALADA 3 REUS 5

IGUALADA RIGAT:Deitg, Baliu, Oriol Vives, Sergi Pla i Bars -equip inicial-; Tety Vives, Molas i Méndez.REUS:Ballart, Salvat, Julià, Àlex Rodríguez i Carballeira -equip inicial-; Tiago Rafael i Cristian Rodríguez.GOLS:0-1 (1’) Àlex Rodríguez. 0-2 (3’) Carballeira. 0-3 (9’) Marc Julià, de falta directa. 0-4 (16’) Salvat. 1-4 (31’) Molas. 2-4 (33’) Baliu, de penal. 3-4 (45’) Méndez. 3-5 (48’) Àlex Rodrígiuez.ÀRBITRES:J.J. Melero i A. Veiga. blaves a Tety Vives i a Cristian Rodríguez.FALTES:6 de l’Igualada i 10 del Reus.

El xoc de trens entre l’Igualada Rigat i el Reus es va resoldre amb el triomf del conjunt roig-i-negre, l’únic amb el Barça que encara no ha perdut en la present OK Lliga. L’equip de Jordi Garcia va deixar el partit molt encarrilat amb un 0-4 pletòric en el primer temps, contra un Igualada que arribava al compromís amb la moral pels núvols pels darrers bons resultats però que no va trobar la fórmula. L’equip de Ferran López va reaccionar amb orgull en el segon temps i va situar-se a només un gol quan faltaven quatre minuts per al final però el cinquè gol dels visitants marcat per Àlex Rodríguez, just l’home que havia fet el 0-1 en el primer minut quan només s’havien jugat 39 segons, va ser definitiu. En el darrer segon el Reus va cometre la desena falta, però Sergi Pla, l’especialista dels locals, no va marcar la falta directa.