OK Lliga

El Barça no guanya, l’Alcoi s’estrena i el Sant Cugat torna a empatar

Hoquei sobre patins. El Liceo, el Lleida i el Reus li retallen 2 punts als de Castro, líders de l’OK Lliga. Taules entre el Calafell i el Vendrell (4-4)

La vuitena jornada de l’OK Lliga s’ha acabat aquest migdia amb l’empat del Calafell Tot l’Any contra el Vendrell (4-4), conjunt que encara no ha guanyat cap partit, en el derbi penedesenc. Dissabte, el Noia es va convertir en el primer equip que li esgarrapa punts aquest curs al Barça (2-2) en un partit en què va estar a punt de batre els blaugrana. L’Alcoi va sumar a casa contra l’Alcobendas el primer triomf del curs i el Voltregà va agreujar la crisi del Vic, el cuer, en el derbi osonenc (0-3). Tant el Liceo com el Lleida Llista i el Reus han aprofitat la jornada per acostar-se una mica més al líder, el Barça, que té tres punts de marge sobre els gallecs. Mentre, el Sant Cugat, combatiu, competitiu i amb molt de mèrit, es confirma com el rei de l’empat i va tornar a deixar escapar el triomf en els últims minuts a casa contra el Caldes amb tres gols de Pau Gilabert. els quatre equips en zona de descens són el Sant Cugat, l’Alcoi, el Vendrell i el Vic.

Resultats: Noia-Barça (2-2); Igualada-Reus (3-5); Calafell-Vendrell (4-4); Lloret-Lleida (0-4); Sant Cugat-Caldes (3-3); Alcoi-Alcobendas (5-3); Girona-Liceo (2-4) i Vic-Voltregà (0-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)