OK Lliga

Ha de treballar molt per retrobar-se amb la victòria

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva va superar l’Alcobendas i va trencar una mala ratxa de quatre derrotes consecutives

LLORET 4 ALCOBENDAS 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Le Berre i Aguirre –equip inicial–; Xavier Pérez, Farré, Àlex Grau, Gelmà i Perarnau.CP ALCOBENDAS:Shehda, Aspra, Curro Fernández, Gonzalo Pérez i Artacho –equip inicial–; Jorge López, Roca, Miguel López i Larios.GOLS:0-1 (4’) Gonzalo Pérez, de penal. 1-1 (12’) Àlex Grau. 2-1 (29’) Plaza. 3-1 (41’) Plaza. 3-2 (45’) Curro Fernández. 4-2 (50’) Farré.ÀRBITRES:O. Valverde i Q. Navales.FALTES:7 del Lloret i 6 de l’Alcobendas.

16 equips

amb propera

El Lloret Vila Esportiva es va retrobar amb la victòria i va trencar una mala ratxa de quatre derrotes de manera consecutiva. Els selvatans van haver de treballar molt per sumar tres punts importants contra un equip de la mateixa zona de la classificació. Van haver de refer-se d’un gol de penal dels visitants en els primers minuts i a poc a poc van poder capgirar el desavantatge. Àlex Grau va marcar amb un xut des de mitja pista i es va arribar al descans amb l’1-1.

En la segona meitat els lloretencs van sortir decidits a avançar-se i ho van aconseguir amb un gol de David Plaza. El conjunt madrileny va tenir les seves ocasions per empatar i els locals per ampliar el seu avantatge, i ho van aconseguir amb un nou gol de David Plaza a nou minuts del final. L’Alcobendas va lluitar en tot moment i a cinc minuts del final va fer el 3-2 i va portar emoció a l’enfrontament. El Lloret va haver de defensar-se amb encert en aquests últims minuts davant les ganes visitants d’aconseguir l’empat. En el darrer minut els madrilenys van atacar amb cinc homes i sense porter. El Lloret va aguantar, Adrià Farré va robar una bola i a porteria buida va assegurar la victòria a sis segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)