OK Lliga

El Citylift Girona no aixeca el cap i torna a caure derrotat

Hoquei sobre patins. El Voltregà va sentenciar el partit en els darrers minuts

GIRONA 1 VOLTREGÀ 4

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez, Palau i Torner –equip inicial–, Oriol Garcia, Palazón i Coll.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Manrubia, Armengol i Ballart –equip inicial–; Crespo, Ordeig, Gallifa, Molas i Dalmau.GOLS:0-1 (14’) Ballart. 1-1 (19’) Pelicano. 1-2 (30’) Armengol, de penal. 1-3 (47’) Ballart. 1-4 (50’) Vargas.ÀRBITRES:O. Valverde i Q. Navales. Van mostrar targeta blava a Palazón i Molas.FALTES:5 del Girona i 4 del Voltregà.COMENTARI:El Citylift Girona no aixeca el cap en l’OK Lliga i va tornar a perdre, aquest cop contra el Voltregà. Els gironins van encadenar la quarta derrota consecutiva i ja fa vuit jornades que no coneixen la victòria. Els osonencs es van avançar en el marcador, i els gironins van disposar d’una falta directa per empatar però no la van transformar. Poc després Raül Pelicano va fer l’empat. En els primers minuts de la segona meitat el Voltregà es va tornar a avançar i els gironins van buscar novament l’empat amb molta insistència però sense encert. En els darrers cinc minuts els visitants van fer dos gols i van acabar de sentenciar la victòria. En la primera part Enric Torner i Marc Palau van impactar cap contra cap i van haver d’abandonar la pista. Tots dos van tornar a jugar, però Enric Torner ho va haver de fer amb un aparatós embenat.