OK Lliga

Ramon Benito no segueix d’entrenador del Citylift Girona

Hoquei sobre patins. La directiva i el tècnic han arribat a un acord per fer un canvi, segueix de director esportiu, i de moment es fan càrrec del primer equip els tècnics del conjunt femení Xavier i Marc Oller

Ramon Benito no seguirà com a entrenador del Citylift Girona de l’OK Lliga. El tècnic i la junta directiva han arribat a un acord per fer un canvi en la direcció de l’equip després dels mals resultats que l’han situat en les posicions de descens de la màxima categoria. La junta presidida per Marc Avellaneda està negociant amb diversos entrenadors i s’espera poder confirmar el nom en els propers dies. De moment es faran càrrec del primer equip els tècnics de l’equip de l’OK Lliga femenina, Xavier i Marc Oller. Ramon Benito seguirà com a director esportiu del Girona CH.

El Citylift Girona ha encadenat quatre derrotes consecutives i vuit partits sense guanyar en l’OK Lliga i dissabte passat va perdre a casa contra el Voltregà (1-3). El seu proper compromís és dissabte en l’Europa Cup, en que ha de jugar a casa el partit d’anada dels vuitens de final contra el Lleida Llista, que és l’actual campió de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)