Lliga Europea

Mala jornada en la lliga europea per als catalans

Hoquei sobre patins. El Barça perd a la pista de l’Oliveirense (4-2), el Noia cau a casa contra el Benfica (1-2) i el Reus se salva a França (1-2)

El Barça Lassa ha encaixat una derrota reversible per 4-2 a la pista de l’Oliveirense en la lliga europea d’hoquei sobre patins que trenca la ratxa d’onze partits sense perdre des de la semifinal de la competició jugada el 2017 també contra l’Oliveirense, que li té la mida presa. La gran actuació dels jugadors catalans Xavi Barroso (2), que s’ha reivindicat després d’haver hagut de deixar el club aquest estiu , i de jordi Bargalló (2), han decantat la balança del costat lusità. El Noia, per la seva banda, ha perdut per 1-2 contra el Benfica, un dels gallets de la competició. Grau ha avançat els locals però el català Adroher ha capgirat el resultat. Costa ha tingut un penal a nou segons del final quan l’equip de Pere Varias jugava en inferioritat però Henriques l’ha aturat.

El Reus, per la seva banda, ha tingut una feinada però fet els deures a la pista del Saint-Omer francès (1-2) i continua viu en les seves aspiracions d’accedir als quarts de final. Un gol de Bancells aprofitant una passada de Salvat en el minut 2 i un altre del propi i omnipresent Salvat (47’) han salvat els mobles.

En la lliga europea femenina, flors i violes. Els tres equips catalans, que ja havien fet bona part de la feina en l’anada, van accedir als quarts de final. el voltregà va guany a la pista de l’Stuart portuguès (0-10) i ja havia vençut en el primer partit per 8-3. el Palau de Plegamans ha vençut a Nantes (0-8) i ja s’havia imposat també en l’anada per 15-1. El Manlleu, per la seva banda, ha derrotat el Bison Calenberg alemany (16-0) i en el primer duel ja l’havia golejat (1-6). En els quarts de final, el Voltregà se les haurà amb el Benfica, el Palau jugarà contra el Noisy Le Grand o el Vordemwald i el Manlleu tindrà com a rival el Gijón, el vigent campió que ha fins ara ha estat exempt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)