OK Lliga

Una resposta contundent

Hoquei sobre patins. El Barça encaixa un gol en el primer minut però es refà de seguida –3-1 al descans– i manté el lideratge sòlid de l’OK Lliga

BARÇA 7 IGUALADA 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Bargalló i Roca -equip inicial-; Alabart, Joseph, Rodrigues i Pascual.IGUALADA:Deitg, Oriol, Pla, Baliu i Molas -inicial-; Tety, Bars, Mendes i Riba.GOLS:0-1 (1’) Baliu. 1-1 (2’) Álvarez. 2-1 (12’) Alabart. 3-1 (17’) Rodrigues. 4-1 (36’) Bargalló (FD). 5-1 (41’) Gual. 6-1 (42’) Álvarez. 7-1 (47’) Rodrigues (p.). 7-2 (49) Bars.ÀRBITRES:R. Fernández i A. López, Blava a Bargalló.FALTES:11 del Barça i 17 l’Igualada.INCIDÈNCIES:es va fer un minut de silenci en record de Josep Lluís Núñez

El Barça Lassa va sumar ahir al Palau contra l’Igualada Rigat la desena victòria en l’OK Lliga en onze jornades i manté el lideratge sense titubejos. Tot i la baixa per precaució de Panadero per unes molèsties al bíceps femoral de la cama dreta –Àlex Joseph va ocupar el seu lloc–, l’equip d’Edu Castro, que la setmana vinent afrontarà la copa Intercontinental, va saber sobreposar-se a un inici costerut.

El partit va arrencar fort. El Barça va cometre un penal i Baliu va fer avançar l’Igualada marcant el segon rebuig d’Egurrola. Tenaç, l’equip d’Edu Castro va capgirar la dinàmica, amb rapidesa. No s’havien consumit ni tres minuts quan Bargalló va assistir Álvarez (1-1). Alabart va fer el segon amb un tret de cullera (2-1) i Bargalló va continuar amb el seu recital d’assistències connectant amb Rodrigues (3-1). Méndez, tot sol, va trobar-se amb l’encert d’Egurrola en un contraatac molt ben portat per l’Igualada. A 2:28 del descans Tety Vives va cometre la desena falta dels visitants. El tret directe d’Álvarez en la directa el va rebutjar Deitg, que tenia una feinada.

Bali, omnipresent, va fer lluir Egurrola en un altre contraatac en una fase en què l’Igualada, rigorós en defensa, va mantenir-se dins del partit contenint les línies de passada que el Barça buscava per darrere de la porteria. Fins que Bargalló, de falta directa –15a de l’Igualada, protestada–, va fer el 4-1 amb la qualitat habitual. Pla (39’) no va saber batre Egurrola en la directa fruit d’una blava a Bargalló. En l’acció posterior el Barça va fer la desena falta, però Egurrola, excepcional, també va aturar la falta directa a Oriol Vives. Alabart tampoc no va marcar de directa perquè va llançar la bola a fora, però Gual i Álvarez van arrodonir el triomf quan el peix ja estava venut. Encara hi va haver temps, però, perquè Rodríguez fes de penal amb un toc subtil el 7-1 i Bars fes el 7-2 a 17 segons del final.