OK Lliga

El Lleida surt escaldat

Hoquei sobre patins. L’equip d’Albert Folguera fa el pitjor partit del curs i es veu desbordat per l’Alcobendas, inesperadament superior

ALCOBENDAS 4 LLEIDA LLISTa 0

ALCOBENDAS:Shehda, Marecos López, Fernández, Gonzalo i Artacho -equip inicial-; Aspra, Roca, J. López i Miguel López.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Roberto di Benedetto, Bruno di Benedetto, Cañellas i Andreu Tomàs -equip inicial-; Oruste, Candanedo i Creus.GOLS:1-0 (10’) Fernández. 2-0 (27’) Fernández. 3-0 (30’) Aspra. 4-0 (32’) Gonzalo.ÀRBITRES:J. Sánchez i S. Mayor. Blava a Roca i a Andreu Tomàs.FALTES:16 de l’Alcobendas i 10 del Lleida.

El Lleida Llista no va trobar mai la fórmula per contrarestar el bon partit de l’Alcobendas i va encaixar la tercera derrota de la temporada en l’OK Lliga.

L’Alcobendas va fer una bona primera part i va arribar al descans amb un gol d’avantatge (1-0), marcat per Francisco Fernández. Però en la segona encara va fer més mal als de la Terra Ferma. El porter local Shehda va veure la blava però Oruste no va marcar la directa. Francisco Fernández, a més, va tornar a sucar (2-0) i Aspra, en una acció en què es va fer mal a l’espatlla, va furgar la ferida –3-0 en el minut 30–contra un Lleida desconegut i obnubilat en atac. El caçador de gols Gonzalo Pérez va transformar el 4-0 en un rebuig. Creus no va fer la directa de la desena falta local. Per acabar-ho d’adobar, Bruno di Benedetto es va lesionar i el seu germà Roberto va fallar una altra directa (45’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)