OK Lliga

Paciència per remuntar

OK Lliga. El Recam Làser Caldes perdia per 0-2 en el segon minut de partit i va saber aconseguir la victòria contra l’Alcobendas

CALDES 3 ALCOBENDAS 2

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Ricart, Rovira, Giménez i Roger Acsensi –equip inicial–; Galbas, Rosa, Alexandre Acsensi, Blanqué i Sierra.CP ALCOBENDAS:Shehda, Marcos López, Curro Fernández, Gonzalo Pérez i Artacho –equip inicial–; Aspra, Jorge López, Roca, Miguel López i Larios.GOLS:0-1 (1’) Gonzalo Pérez. 0-2 (2’) Marcos López. 1-2 (3’) Giménez. 2-2 (38’) Giménez. 3-2 (43’) Rovira.ÀRBITRES:J.J. Melero i A. Gorina. Targeta blava a Giménez i a Aspra.FALTES:8 del Caldes i 14 de l’Alcobendas.COMENTARI:El Recam Làser Caldes va haver de tenir molta paciència per remuntar contra l’Alcobendas i aconseguir una treballada victòria que el manté en la zona alta de la classificació. En la primera jugada del partit el conjunt madrileny va marcar i en el segon minut de joc els calderins perdien per 0-2. Borja Giménez va fer l’1-2 tot seguit i a partir d’aquí els locals van haver de treballar molt per evitar més gols visitants i buscar el triomf. El mateix Borja Giménez va empatar a dotze minuts del final, i a set de la conclusió Xavier Rovira va marcar el gol de la victòria. La derrota de l’Alcobendas classifica el Lleida Llista –que juga avui–, i l’Igualada Rigat, que va jugar divendres, per a la copa que es disputarà a Reus.