OK Lliga

El Citylift Girona, sense gol contra el Voltregà

Hoquei patins. El duel es decideix en els primers minuts del segon temps

GIRONA 0 VOLTREGÀ 2

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro, Piqué –cinc inicial–, Membreño, Roure, Schuler i Puigdevall.VOLTREGÀ STERN:Bernadas, Burgaya, Tarrida, Barceló, Romero –cinc inicial–, Golet, Bosch, Vilalta, Gutiérrez i Anglada..GOLS:0-1 (27’) Adriana Gutiérrez. 0-2 (29’) Cristina Barceló.FALTES:11 el Girona i 7 el VoltregàÀRBITRE:David Algarra. Va mostrar targeta blava a Barceló i Gutiérrez, del Voltregà.

El Citylift no va poder sorprendre el Voltregà dimarts a la nit en un partit de l’OK lliga femenina ajornat de la sisena jornada. El Voltregà, cinquè a la lliga, no va poder foradar la porteria de les gironines, que lluiten per assegurar la permanència com abans millor, en la primera part. El partit es va resoldre en dues accions visitants al principi de la segona part.