OK Lliga

El Citylift Girona no pot perdonar el Vic, el cuer

Hoquei sobre patins. El conjunt de Torner és penúltim amb els mateixos punts i no hauria de cedir a casa contra un rival directe (21 h)

El Citylift Girona no pot deixar escapar avui l’oportunitat de derrotar a casa el Vic (21 h), un històric en hores baixes que comparteix zona de descens amb el conjunt de Josep Enric Torner. Els gironins van competir a Calafell, tot i perdre per 6-5, i en la jornada anterior van tenir el coratge per remuntar contra el Sant Cugat (3-2). L’equip de Torner és penúltim amb 8 punts i el Vic és el cuer també amb 8 punts. La zona de permanència és a dos punts i la marca l’Alcoi. Amb setze jornades al davant tot és encara reversible, però el Girona necessita donar un gir a la seva dinàmica. Pel que fa als precedents, l’any passat el Girona es va imposar per 4-1 i en la temporada 2016/2017, en canvi, quan el Vic encara retenia les seves figures, va cedir per 2-5. El conjunt osonenc va esgarrapar un valuós empat a casa contra el Noia (2-2), tot i que tenia dos sancionats per un partit per acumulació de targetes blaves, el veterà Jordi Galán i Tirso Gómez, el pitxitxi de l’equip amb onze gols. El Vic, malgrat tot, ha puntuat en les cinc últimes jornades: un triomf i quatre empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)