OK Lliga

El Voltregà completa la copa

OK Lliga. Els osonencs guanyen i per la diferència de gols amb el Calafell ocupen la vuitena posició

voltregà 2 reus 1

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Blai Roca, Manrubia, Armengol, Aleix Molas i Ballart –equip inicial–; Rovira, Ordeig, Gallifa, Serra i Dalmau.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Julià, Cristian Rodríguez, Àlex Rodríguez, Carballeira, Escala Rafael i Matilla.GOLS:1-0 (8’) Armengol. 2-0 (28’) Aleix Molas. 2-1 (37’) Cristian Rodríguez.ÀRBITRES:I. González i D. Villar.FALTES:17 Voltregà i 16 Reus.

CALAFELL 4 IGUALADA 3

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Torné, Àngel Rodríguez i Pujol –equip inicial–; Palau, Vázquez, Ferrer, Martí i Andreu.IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Baliu i Tety Vives –equip inicial–; Marimón, Molas, Bars, Mendez i Del Valle.GOLS:0-1 (3’) Oriol Vives. 1-1 (13’) Àngel Rodríguez. 2-1 (18’) Àngel Rodríguez. 2-2 (26’) Mendez. 2-3 (31’) Tety Vives. 3-3 (43’) Torné. 4-3 (50’) Torné.ÀRBITRES:J.A. Ribó i A. López. Targeta blava a Pujol.FALTES:8 Calafell i 6 Igualada.

SANT CUGAT 4 LLORET 1

PHC SANT CUGAT:Arcas, Farnés, Gabarra, Yepes i Gilabert –equip inicial–; Maideu, David Martínez, Ferrer, Claramunt i Toda.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Xavi Pérez, Farré, Le Berre, Gelmà i Perarnau.GOLS:1-0 (5’) Gilabert, de falta directa. 2-0 (22’) Maideu, de falta directe. 3-0 (25’) Maideu, de falta directa. 3-1 (38’) Plaza. 4-1 (40’) Farnés.ÀRBITRES:O. Valverde i T. Pardo. Targeta blava a Yepes, Plaza i farré.FALTES:16 Sant Cugat i 14 Lloret.

El Voltregà Stern Motor serà el vuitè equip que jugarà la copa. En aquesta última jornada de la primera volta eren quatre els equips que tenien possibilitats però, només dos van guanyar els seus partits, el conjunt osonenc i el Calafell Tot l’Any. Van quedar empatats a 18 punts però la diferència de gols general es va mantenir favorable al conjunt osonenc amb -8, per als -15 dels penedesencs, i el Voltregà anirà a jugar la copa a Reus del 21 al 24 de febrer.

El Voltregà va guanyar el Reus Miró (2-1) i va impedir que els roig-i-negres finalitzessin la primera volta invictes, encaixant la primera derrota. El partit va ser disputat i els reusencs van buscar l’empat fins al final. El Calafell i l’Igualada Rigat van disputar un partit amb moltes alternances i no va ser fins al darrer minut que els locals van fer el gol del triomf. El partit del Voltregà encara no havia finalitzat i si el Reus hagués empatat, s’haurien classificat. El Lloret Vila esportiva i l’Alcobendas, els altres dos amb possibilitats, sempre van anar perdent els seus partits i mai van entrar en la lluita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)