OK Lliga

Canviar dinàmiques en la segona volta

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona rep el Caldes en el primer dels quinze partits que li queden per sortir de la zona de descens

El Citylift Girona ha d’aprofitar l’inici de la segona volta de l’OK Lliga per canviar dinàmiques i trobar el camí per començar a sumar punts en la seva lluita per sortir de l’últim lloc de la taula i més endavant de la zona de descens. En el primer partit dels quinze que li queden per disputar els gironins reben un rival complicat, el Caldes, que ocupa la quarta posició de la taula. Els calderins han perdut els dos últims partits però són l’equip revelació de la primera volta i voldran començar la segona amb un triomf.

En aquesta jornada destaca, per sobre de la resta de partits, l’enfrontament entre el líder i el segon classificat. El Barça rep el Liceo i, si torna a guanyar –com en la primera volta a Galícia–, es pot distanciar definitivament. Els blaugrana han acabat la primera volta invictes i amb quatre punts d’avantatge respecte dels gallecs. Si els derroten els superaran per set punts, més de dues victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)