OK Lliga

El Barça remata el Liceo

OK Lliga. L’equip d’Edu Castro es distancia amb set punts més que els gallecs amb accions al primer toc i robant a mitja pista i fa un pas de gegant per revalidar el títol de l’OK Lliga

BARÇA 6 LICEO 2

BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Bargalló, Panadero i Rodrigues -equip inicial-; Álvarez, Alabart, Pascual i Roca.HC LICEO:Malían, Edu Lamas, Miras, Josep Lamas i Torres -equip inicial-; Di Benedetto, Coy, Martín Payero i Bridge.GOLS:0-1 (1’) Miras. 1-1 (6’) Rodrigues. 2-1 (22’) Rodrigues, 3-1 (30’) Gual. 3-2 (39’) Miras, de penal. 4-2 (43’) Bargalló. 5-2 (45¡) Álvarez, de falta directa. 6-2 (48’) Álvarez.ÀRBITRES:J.A. Ribó i D. Cantos. Blava a Torres (45’).FALTES:8 del Barça i 12 del Liceo.

El Barça Lassa va derrotar ahir el Liceo per 6-2 en un duel prou igualat durant molts minuts, que el deixa a set punts i amb l’average favorable i fa camí amb fermesa per revalidar el títol de l’Ok Lliga. Els gallecs van marcar primer, però els blaugrana, invictes, van remuntar en la primera part (2-1) i van rematar la feina en la segona.

Els precedents feien presagiar dificultats i Miras va fonamentar encara més la percepció marcant el 0-1 quan només s’havien consumat 32 segons. La seva incursió habitual per la dreta de l’atac no va finalitzar amb la clàssica assistència al segon pal –mètode que va fer possible que el Liceo guanyés la supercopa quan Di Benedetto la va engaltar en el darrer segon–. Aquest cop la va finalitzar ell mateix. En una ràpida transició, a més, Josep Lamas, al segon pal, va enviar la bola fora desaprofitant una assistència de Torres. A poc a poc, el Barça es va assentar i va disposar d’oportunitats generant sovint per darrere de la porteria. Malián, ferm, les va malbaratar. La pressió va permetre a Rodrigues robar una passada errònia de Torres. Un toc per pispar-la, un altre per preparar-se-la mentre progressava per encarar en l’un contra un i el tercer per marcar (1-1). En el minut 15, tots dos equips van enviar la bola al pal. Di Benedetto per part dels gallecs i Álvarez, que va reaparèixer després de perdre’s el partit europeu per una gastroenteritis, per part local. El 2-1 va ser el producte de la genialitat de Gual, que va fer una passada amb el retrovisor que ningú no esperava tret de Rodrigues, que va engaltar al primer toc i va sorprendre Malián. En el darrer segon Gual va llançar des del seu propi camp amb el temps gairebé exhaurit i Edu Lamas va interceptar la bola amb el patí. Aquest cop, però, el porter del Liceo li va aturar el penal a Rodrigues.

El moment de forma excepcional de Gual va quedar també plasmat en la seva faceta finalitzadora quan va culminar, al primer toc, l’assistència perfecta de Bargalló en una connexió sadurninenca (3-1). Coy, al segon pal, va tenir a l’estic el segon gol dels gallecs (33’) però el porter blaugrana, molt atent, es va anticipar i va evitar el gol. Fernández (36’) va haver de tornar a intervenir en una acció de Di Benedetto. Roca (31’) va tenir el quart local també al segon pal però Malián la va treure. El Liceo va dispar d’un penal –Pascual va tocar la bola amb el patí– en el 39’ i Miras la va clavar (3-2). La persistència de Roca a mitja pista, però, va propiciar el contraatac de Bargalló, que va aixecar i picar amb classe el 4-2. Per acabar d’adobar el domini, Torres va veure la blava. Malián, però, li va endevinar la intenció a Bargalló en la directa (45’). El Liceo va quedar en inferioritat numèrica i amb 9 faltes i va provocar expressament la desena. Álvarez va clavar la directa (5-2) i encara va driblar dos rivals i va fer el sisè.