OK Lliga

La gran lluita en la zona baixa de la taula

Hoquei sobre patins. Els sis últims de l’OK Lliga juguen entre ells. El Lloret Vila Esportiva rep el Vic, i el Citylift Girona visita l’Alcoi

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona són dos dels sis equips que en aquesta dissetena jornada de l’OK Lliga estan immersos en la gran lluita de la zona baixa de la taula. Els sis darrers, que estan separats per sis punts, s’enfronten entre ells. Els lloretencs, amb 15 punts, reben al Vic que és l’equip que està just al seu darrera a només un punt. Necessiten la victòria ja que si perden podrien acabar la jornada en la zona de descens que ara la marca l’Alcobendas amb 14 punts, un menys que el Lloret. Els madrileny reben al Vendrell, també en zona de descens amb 12 punts.

El Citylift Girona té un altre compromís important, visita l’Alcoi, que és l’equip que el precedeix a la classificació. Els gironins són cuers amb 9 punts i els alcoians en tenen 11. En tota la primera volta el Girona no va sumar cap punt fora de casa i necessita fer-ho, ja que una nova derrota el deixaria molt despenjat en l’últim lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)