OK Lliga

El Noia venç el Reus i li pren la tercera posició

2
NOIA FREIXENET:
Zapater, Esteller, Mendes, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Xus Fernández (p.s.), Costa, Montserrat, Marc Grau i Edu Fernández.
1
REUS DEPORTIU MIRÓ:
Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Escala, Miguel, Cristian Rodríguez, Carballeira i Hernández.
GOLS:
1-0 (35’) Llorca, de falta directa. 1-1 (46’) Àlex Rodríguez. 2-1 (49’) Llorca, de falta directa.
ÀRBITRES:
D. Villar i I. López. Van mostrar targeta blava a Zapater i a Bancells.
FALTES:
12 del Noia i 12 del Reus
COMENTARI:
El Noia Freixenet va derrotar el Reus Miró per la mínima i li va prendre la tercera posició de l’OK Lliga. Els de Sant Sadurní continuen forts davant la seva afició, es mantenen invictes a casa i trenquen la ratxa de quatre partits sense perdre dels roig-i-negres. Els dos equips es van mostrar molt de respecte, i va decidir l’encert de Sergi Llorca en les dues faltes directes que va transformar. En la primera meitat, els dos equips van tenir ocasions i mentre que els locals van desaprofitar un penal, els visitants en van disposar de dos i tampoc van marcar. En la segona meitat Sergi Llorca va fer l’1-0 de falta directa i a partir d’aquí el Reus va tenir ocasions fins que Àlex Rodríguez va empatar. A un minut del final una targeta blava a Bancells va significar una falta directa que Sergi Llorca va transformar en el gol de la victòria.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)