Copa

El Manlleu arriba enfortit

La copa. Les osonenques s’enfronten demà al Cerdanyola amb confiança després d’eliminar el Gijón a Europa. El Voltregà debutarà contra Las Rozas també després de la festa continental

El cop de puny damunt la taula del Manlleu eliminant el Gijón en la lliga europea i plantant-se en la final a quatre, el reforcen com el màxim favorit en la copa femenina. Tret del Vilanova, que no podrà defensar el títol, la resta de campions que figuren en el palmarès jugaran a Reus: el Voltregà (6 títols), el Gijón (3), el Manlleu (1) i el Cerdanyola (1). El Manlleu, campió de la primera volta de l’OK Lliga, és el primer cap de sèrie. Arrencaran demà el Voltregà Stern-Motor davant de las Rozas (15.15 h). L’últim partit de les osonenques en la lliga, jugat el 2 de febrer, va ser precisament davant de les madrilenyes. El Voltregà, quart cap de sèrie però vuitè ara mateix en la lliga, va claudicar per 1-4 davant del cinquè classificat. L’equip català, però, té la moral pels núvols després de remuntar dissabte un 2-1 en contra davant del potent Benfica (3-1) i va tornar a accedir a la final a quatre de la lliga europea. El perill al davant de las Rozas el capitalitza Giulia Galeassi (19 gols), que va rebre 40 punts de sutura a la cara per una trompada en la tanca en el duel contra el Voltregà. Anna Romero (14) és la millor artillera del Voltregà. Tot seguit, també demà dijous, el Manlleu, amb la segona màxima golejadora de la lliga Maria Díez (23) a les seves files, se les haurà amb el Cerdanyola (17.15 h), amb Gemma Solé (18) d’estilet. Divendres la jornada l’encetaran el Generali Palau Plegamans, segon cap de sèrie i igualment classificat per jugar la final a quatre de la lliga europea, i el Vila-sana (15.15h). Completaran els quarts el Gijón i el Bigues i Riells (17.15h), que té a Marta Borràs, la màxima golejadora de l’OK Lliga (26 gols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)