Copa

El Cerdanyola la fa ben grossa

Copa femenina. Va eliminar el primer cap de sèrie, el Manlleu, en un partit espectacular i amb remuntada. Jugarà la semifinal contra el Voltregà, que es va desfer per la mínima de Las Rozas

MANLLEU 4 CERDANYOLA 6

CP MANLLEU:Ballesta, Nara López, Barcons, Gurri i Díez –equip inicial–; Casarramona, Pujadas, Castellví, Bernadas i Otegi.CERDANYOLA CH:Suros, Xicota, Pera, Ramos i Solé –equip inicial–; Paredes, Massons, Gimeno, Canal i Hernández.GOLS:0-1 (5’) Solé. 1-1 (13’) Nara López. 2-1 (29’) Casarramona. 3-1 (31’) Díez. 3-2 (38’) Ramos. 3-3 (39’) Xicota. 4-3 (40’) Bernadas. 4-4 (44’) Solé. 4-5 (45’) Solé. 4-6 (50’) Xicota.ÀRBITRES:A. Tavera i O. Pérez.FALTES:12 del Manlleu i 10 del Cerdanyola.

VOLTREGÀ 3 LAS ROZAS 2

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Bernadas, Tarrida, Barceló, Romero i Gutiérrez –equip inicial–; Anglada, Vilalta, Bosch, Vistos i Golet.CP LAS ROZAS:Hidalgo, Galeassi, Gaete, Daribo i Ghirardello –equip inicial–; Silva, Villaro, Wally, Carmela Pérez i Notario.GOLS:1-0 (12’) Anglada. 2-0 (20’) Barceló. 2-1 (30’) Gaete. 2-2 (43’) Wally. 3-2 (44’) Anglada.ÀRBITRES:T. Pardo i J.A. Ribó.FALTES:5 del Voltregà i 9 de las Rozas.

El Cerdanyola va protagonitzar la primera sorpresa de la copa femenina, va eliminar el primer cap de sèrie –el Manlleu–, i jugarà la primera semifinal contra el Voltregà Stern Motor, que es va desfer de Las Rozas. Les vallesanes es van avançar en els primers minuts però les osonenques van capgirar el partit en l’inici de la segona part (3-1). El Cerdanyola va arribar als darrers deu minuts perdent per un mínim 4-3 i va saber donar la volta al partit. Gemma Solé va fer dos gols seguits (4-5) –en va marcar tres en el partit– i la portera Mariona Suros va continuar fent grans aturades per mantenir l’avantatge. El Manlleu, amb atac de cinc, va poder empatar i el Cerdanyola va sentenciar a porteria buida.

En el primer quart de final el Voltregà es va avançar amb dos gols en la primera part, i en la segona Las Rozas va empatar. Els dos van tenir ocasions, van enviar un parell de boles al pal i les de Sant Hipòlit van desaprofitar un penal. Les dues porteres van tenir una gran actuació, i va destacar la jove Maria Anglada, de disset anys, que va inaugurar el marcador per al Voltregà i va fer el gol de la victòria a sis minuts del final.