Copa

El Lleida s’hi deixa la pell

1a semifinal. L’equip de Folguera competeix fins a l’extenuació i surt reforçat de la competició malgrat perdre, però no troba la fórmula per batre Malián ni per contrarestar la qualitat rival

LICEO 3 LLEIDA 1

DEPORTIVO LICEO:Malián, Torres, Di Benedetto, Bridge i Miras -equip inicial-; Martín Payero, Coy i Ciocale.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Oruste i Andreu Tomàs -equip inicial-; i Roberto di Benedetto, Creus i Candanedo.GOLS:0-1 (28’) Candanedo, de penal. 1-1 (32’) Torres. 2-1 (33’) Carlo di Bendeeto, de falta directa. 3-1 (49’) Miras.ÀRBITRES:Ó. Valverde i M. Díaz. Blava a Candanedo.FALTES:11 del Liceo i 11 del Lleida.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al pavelló Olímpic de Reus.

La segona semifinal de la història del Lleida en el format actual tampoc no va acabar bé –en la primera, el 2002 a Vic, va perdre contra el Barça (6-4)–malgrat que l’equip d’Albert Folguera surt reforçat de la copa després d’haver fet fora el Reus, i d’haver competit fins al final contra el Liceo. L’equip gallec va fer més sensació de perill que no pas el Lleida en el primer temps gràcies al seu tradicional i treballat quatre contra quatre amb Miras entrant per la dreta de l’atac. Bridge va engaltar una bola interior (6’) molt perillosa i Carlo di Benedetto va enviar la bola al pal (16’). Amb l’entrada de Roberto di Benedetto el Lleida va guanyar profunditat però també va ser més anàrquic. A un minut de la mitja part, Andreu Tomàs va fer ressonar el pal esquerre rival. Tots dos equips van acabar el primer període amb sis faltes. Candanedo va tenir el gol pel Lleida i Torres, també pel Liceo en un recital de porters ja en el segon temps, però el penal comés sobre Bruno di Benedetto va permetre a Candanedo fer el 0-1 i desfermar el deliri entre l’afició lleidatana. Una pèrdua i un contraatac magistral coronat per Torres al segon pal, però, va igualar de nou les forces. De seguida, el Lleida va fer la desena falta i Carlo di Benedetto va clavar el 2-1 en la directa. Un cop dur. El conjunt d’Albert Folguera va tenir l’empat en una directa –10a del Liceo–, però Malián, llest, va treure la bola a Roberto di Benedetto amb l’estic. Amb orgull, el Lleida va generar oportunitats però el porter osonenc va ser un mur. Carlo va enviar al travesser una directa a 45 segons del final per una blava a Candanedo i Miras, a porta buida, va fer el 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)