Copa

El somni del Cerdanyola s’acaba, perd la final de la copa femenina

Hoquei sobre patins. Copa femenina. El Telecable Gijón marca tres gols en dos minuts i mig, i remunta el 2-1 que les vallesanes tenien al seu favor en la primera meitat. Les asturianes guanyen per 3-7 i s’emporten el seu quart títol

El somni de guanyar el títol de la copa femenina del Cerdanyola s’ha esvaït en els minuts finals de la primera meitat. El Telecable Gijón s’ha mostrat més sòlid i més encertat de cara a porteria, s’ha emportat la victòria en la final per 3-7 i ha guanyat el seu quart títol. El conjunt vallesà s’ha refet d’un gol encaixat de rebot en el minut tres i amb gols de Gemma Solé i Noelie Paredes s’ha situat per davant (2-1). Poc abans del descans el conjunt asturià ha marcat tres gols en dos minuts i mig, i ha donat la volta al partit amb el 2-4 del descans. En la segona meitat el Cerdanyola ha sortit amb ganes d’intentar la remuntada davant un Gijón que s’ha mantingut molt centrat i ha disposat d’una falta directa per ampliar la diferència que la portera Mariona Surós ha aturat. Dos minuts després Sara Roces ha marcat el 2-5. El Cerdanyola ha disposat d’una falta directa que no ha transformat i el conjunt asturià ha tornat a marcar. Julia Canal ha fet el 3-6 però una inspirada Sara Roces, de disset anys, ha marcat el seu quart gol de la final i ha establert el 3-7 definitiu.