OK Lliga

El Lloret torna a guanyar

Hoquei sobre patins. Els lloretencs trenquen una mala ratxa de set partits sense aconseguir la victòria i surten de la zona de descens

LLORET 3 IGUALADA 1

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Farré, Le Berre, Joan Gelmà i Perarnau.IGUALADA RIGAT:Deitg, Molas, Oriol Vives, Pla i Baliu –equip inicial–; Tety Vives, Bars, Mendez, Yeste i Del Valle.GOLS:1-0 (2’) Lluís Grau. 2-0 (2’) Àlex Grau. 3-0 (24’) Aguirre. 3-1 (35’) Baliu.ÀRBITRES:G. Sandoval i D. Cantos. Van mostrar targeta blava a Àlex Grau.FALTES:7 del Lloret i 13 de l’Igualada.

El Lloret Vila Esportiva va retrobar-se amb la victòria i en guanyar per 3-1 l’Igualada Rigat va sortir de la zona de descens. Els lloretencs van trencar la seva mala ratxa de set partits seguits sense guanyar i de passada van trencar la bona dels igualadins de cinc partits sense perdre. En el Lloret va tornar a jugar Àlex Grau, després de la seva llarga lesió.

L’inici de partit va ser favorable als locals, i en el minut 2 i en vint segons de marge els germans Lluís i Àlex Grau van situar el 2-0 en el marcador. Els igualadins van tenir ocasions però es va arribar al descans amb un 3-0, amb un gol d’Aguirre.

En la segona meitat Ton Baliu va marcar i l’Igualada va disposar d’una falta per ajustar el partit però la va desaprofitar. El Lloret tampoc va estar encertat en les dues faltes directes a favor seu, i es va mantenir el 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)