OK Lliga

Motius d’esperança

Hoquei sobre patins. L’eficàcia en el primer temps catapulta el Girona, que surt de la zona de descens

GIRONA 6 ALCOBENDAS 3

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez, Oriol Garcia i Torner –inicial–; M. Garcia, Palazón, Palau i Duran.ALCOBENDAS:Shehda, Marcos López, Curro, Gonzalo i M. López -inicial-; Aspra, Roca, J. López i Larios.GOLS:1-0 (2’) Pelicano. 2-0 (5’) Oriol Garcia. 3-0 (11’) Manel Garcia. 4-0 (20’) Torner. 4-1 (21’) Aspra. 5-1 (33’) Manel Garcia. 5-2 (47’) Gonzalo, de penal. 6-2 (49’) Duran. 6-3 (49’) Aspra.ÀRBITRES:A. Gómez i J. Garcia.FALTES:7 del Girona i 7 del rival.

El Citylift Girona va confirmar ahir contra l’Alcobendas la metamorfosi que ha experimentat en les últimes jornades després d’haver tocar fons i va derrotar amb solvència el conjunt madrileny. El sacrifici al darrere, la solvència del porter Llaverola i molta eficàcia al davant en el primer temps –4-1– van catapultar el conjunt de Josep Enric Torner, que sembla que ha trobat la fórmula per tenir cada cop més esperances d’assolir la permanència. Malgrat haver puntuat en sis de les últimes set jornades, l’equip gironí no guanyava a casa des que va batre el Sant Cugat (12a).

El Girona va fer una primer part perfecta. Pelicano va afusellar Shehda des de mitja pista amb un gol matiner, tot un presagi. Torner va assistir Oriol Garcia al segon pal (2-0) i Manel Garcia, fonamental, va clavar el 3-0. En un contraatac, Torner, sol, va fer el 4-0 en una acció en què els visitants van reclamar que la bola no havia entrat. L’únic aspecte negatiu va ser el gol llunyà d’Aspra. En el segon temps (28’), l’Alcobendas va disposar d’un penal que Marcos López va estavellar al pal. El Girona va tornar a la càrrega amb un gol de Manel Garcia (5-1), que va desviar un tret d’Oriol Palau, i va controlar la resta del partit tot i un gol de penal de Gonzalo (5-2). Duran va fer el 6-2 a tretze segons del final i l’Alcobendas va marcar el 6-3 quan en faltaven sis.

LA DADA

2
penals
van assenyalar en contra al Girona: el primer va anar al pal i el segon va acabar en gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)