Lliga Europea

LAURA BARCONS

JUGADORA DEL CP MANLLEU

“Tenim clar el que hem de fer i la nostra millor arma es anar totes a una”

Explica que jugar la final a quatre a casa és positiu i diu que el seu rival en la semifinal, el Generali Palau, és un equip que lluita fins el darrer segon de cada partit

Laura Barcons, és una de les jugadores del CP Manlleu que aquest cap de setmana buscarà el títol de la lliga europea davant la seva afició. Als seus 20 anys ja és tota una realitat i una peça important a l’equip que demà s’enfrontarà al Generali Palau.

Com arriba el Manlleu a la semifinal de la final a quatre?
La veritat es que amb moltes ganes. Creiem que serà un partit molt disputat, amb moltes opcions per les dues bandes. A més a més en l’OK Lliga vam perdre contra el Palau i tenim moltes ganes d’una petita revenja. I a més juguem a casa i és com un plus.
Quin es l’objectiu de l’equip?
El nostre objectiu, i suposo que l’objectiu dels altres equips, es guanyar-la. I també intentarem que quan acabi el partit no ens quedem amb la sensació de no haver-ho donat tot, o amb una sensació estranya de que podíem haver fet més. Intentarem donar-ho tot i acabar el partit amb bones sensacions.
Juguen a casa, tindran més suport del seu public però, també més responsabilitat i pressió?
Per la meva banda no. Jugar a casa per mi es positiu, es la pista de tota la vida, on va la meva gent i això es una part positiva per nosaltres perquè juguem a casa. En els partits de lliga també passa i quan jugues a casa es diferent. Jo crec que és un extra.
El Palau és un rival molt complicat i com ha dit les va guanyar en l’OK Lliga. A la semifinal serà tot molt diferent?
Quan vam jugar amb el Palau a la lliga estàvem en una dinàmica que no ens estava anant be. La temporada te pujades i baixades, i en aquell moment l’equip no estava en el millor moment i el Palau va fer un gran partit i ens va guanyar. Ara jo crec que els dos equips anirem amb una altre mentalitat i intentarem agafar els punts febles que va tenir el rival.
Que destacaria del Palau?
Son unes jugadores molt rapides i boníssimes, la porteria la tenen molt ben coberta i totes les jugadores que tenen a la pista son bones. Això es el principal. És un equip que fins l’últim segon no para, tu no et pots despistar en cap moment del partit perquè t’enganxen. És un partit per estar concentrades els 50 minuts.
I la seva millor arma?
La primera és anar totes a una i totes amb el mateix objectiu. Crec que ho estem aconseguint i portem dies entrenant molt be. Tenim molt clar el que hem de fer cada jugadora i la nostra millor arma es aquesta. Anar totes a una i anar a buscar el partit.
Per arribar a la final a quatre van eliminar al campió, el Gijón, això les reforça?
Havent tingut uns quarts de final tant complicats penses, arribar a una final a quatre es molt complicat. I també que un equip tant gran com el Gijón no hi ha pogut arribar, i això és cosa nostre. Vull dir que ens ho hem treballat i ho has d’aprofitar.
Dels quatre equips classificats algun és més favorit?
La final a quatre, com les copes, són a partit únic. La guanyen els equips que tenen un bon cap de setmana. No es pot parlar de favorits en partits així perquè no saps que pot passar. Pots tenir un mal dia i et poden guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)