Lliga Europea

La llei del pentacampió

2a semifinal. El conjunt de Jefa Rovira té un partit plàcid contra l’Iserlohn, fa rotacions i arriba a la cita amb el mínim desgast possible

ISERLOhN 1 VOLTREGÀ 9

ISERLOHN:Ehlert, Wichardt, F. Neubert, K. Neubert i Runge –equip inicial–; Pothofer, Runge, Scheer i Oligschlager.VOLTREGÀ STERN-MOTOR:Bernadas, Romero, Barceló, Tarrida i Gutiérrez –equip inicial–; Bosch, Vistos, Anglada, Vilalta i Golet (p.s.).GOLS:0-1 (1’) Romero. 0-2 (4’) Tarrida. 0-3 (10’) Barceló (p). 0-4 (14’) Gutiérrez. 0-5 (19’) Bosch. 0-6 (24’) Romero. 0-7 (28’) Gutiérrez. 0-8 (38’) Bosch, de penal. 0-9 (46’) Bosch. 1-9 (49’) Wichardt.ÀRBITRES:Joseph Silecchia i Claudio Ferraro (Itàlia). Blava a K. Neubert.FALTES:9 de l’Iserlohn i 8 del Voltregà.

Dos gols en quatre minuts i les sensacions que oferien els dos conjunts ja van deixar clar que, si no hi havia un daltabaix, al Voltregà no li tocaria patir en la segona semifinals contra l’Iserlohn alemany, conjunt que entrena el tècnic català Quim Puigvert. Romero (1’) i Tarrida (4’) amb un tret exterior creuat van encarrilar el triomf del pentacampió, que avui buscarà el seu sisè títol de la lliga europea en la seva setena final. Barceló, de penal; Gutiérrez; Bosch, amb un toc interior, i Romero, amb un tret creuat, van establir el 0-6 incontestable en la mitja part. Jefa Rovira va aprofitar la superioritat abassegadora per moure la seva jove banqueta, amb cinc jugadores de menys de 20 anys, inclosa la portera, Alba Golet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)