Lliga Europea

El Barça guanya (3-4) a la pista del Noia i fa el primer pas cap a la final a quatre de la lliga europea

Hoquei sobre patins. Els de Sant Sadurní dominen en diferents fases del partit però després del 3-2 en la segona meitat els blaugrana reaccionen ràpidament i s’asseguren la victòria

El Barça Lassa ha fet el primer pas cap a la final a quatre de la lliga europea al guanyar per la mínima, 3-4 a la pista del Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní han dominat en diferents fases del partit i han arribat al descans amb avantatge, 2-1, després de remuntar un gol inicial dels blaugrana. En la segona meitat el Noia s’ha situat amb un 3-2 al seu favor però, el Barça ha mostrat el seu poder de reacció, ha marcat dos gols en un minuts i s’ha posat per davant amb el 3-4a falta de dotze minuts per acabar. En aquesta darrera minuts el Barça a disposat d’ocasions per ampliar el marcador, les més clares han sigut dues faltes directes, però no les ha pogut transformar. Tot i la derrota el Noia només està un gol per sota i la classificació per a la final a quatre es decidirà en el Palau Blaugrana el proper 6 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)