OK Lliga

El Barça Lassa renova el tècnic Edu Castro per les tres properes temporades

Hoquei sobre patins. Es va fer càrrec del primer equip al juny del 2017 i en la temporada i mitja que porta dirigint als blaugrana ha guanyat vuit títols

El Barça Lassa i el tècnic Edu Castro han arribat a un acord perquè continuï entrenant a l’equip les tres properes temporades, fins al juny del 2022. Edu Castro, de 52 anys i nascut a Vigo, es va fer càrrec del primer equip blaugrana el juliol del 2017 i en aquesta temporada i mitja d’entrenador del conjunt blaugrana ha guanyat vuit títols. La temporada passada el club va renovar al tècnic per un any més just la setmana abans de disputar la copa, i en aquesta ho ha fet quan encara s’està lluitant per aconseguir-ne dos més, el de l’OK Lliga que està molt encarrilat, i el de la Lliga europea en la que està disputant els quarts de final contra el Noia Freixenet. Una bona mostra de la confiança que té el club en l’entrenador i l’equip.

Edu Castro va arribar a la secció d’hoquei sobre patins la temporada 2005/06 i va dirigir equips de base. La temporada 2010/11 va ser el segon tècnic del primer equip que entrenava Ferran Pujalte. A partir de l’any 2011 va ser el secretari tècnic de l’hoquei sobre patins formatiu. El mes de març de l’any 2013 Ricard Muñoz va substituir Gaby Cairo com a entrenador del primer equip i Edu Castro va tornar a ser el segon tècnic del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)