OK Lliga

El líder ha de lluitar

Hoquei sobre patins. El Barça suma la desena victòria seguida a la pista d’un Girona que planta cara

GIRONA 2 BARÇA 3

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez, Torner i Manel Garcia –equip inicial–; Duran, Oriol Garcia, Palau, Palazón i Coll.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Pascual, Bargalló i Rodrigues –equip inicial–; Roca, Alabart, Joseph, Miguélez i Egurrola.GOLS:0-1 (5’) Pascual. 0-2 (8’) Bargalló, de falta directa. 1-2 (14’) Oriol Garcia. 2-2 (19’) Palau. 2-3 (29’) Alabart.ÀRBITRES:A. López i D. Calonge.FALTES:5 del Girona i 8 del Barça.

El Barça Lassa va haver de lluitar fins al darrer minuts per guanyar a la pista del Citylift Girona i es va acabar imposant per la mínima diferència d’un gol. El conjunt gironí va plantar cara, immers en la lluita per sortir de la zona de descens. Els blaugrana van sumar la seva desena victòria consecutiva a l’OK Lliga.

El Barça va iniciar el partit molt centrat i inspirat davant de porta i abans del minut 10 es va situar amb un 0-2 amb gols de Matías Pascual i Pau Bargalló de falta directa. El Girona va continuar confiant en les seves armes i primer Oriol Garcia va reduir el marcador i després Marc Palau va empatar i amb el 2-2 es va arribar al descans. En la segona meitat Ignacio Alabart va fer el 2-3 i malgrat les ocasions d’un i altre el marcador ja no es va moure.