OK Lliga

El Barça guanya la trentena lliga, la sisena consecutiva

Hoquei sobre patins. Els blaugrana s’han imposat a la pista de l’Igualada Rigat i són campions a quatre jornades del final

IGUALADA 1 BARÇA 5

IGUALADA RIGAT:Deitg, Molas, Pla, Baliu i Tety Vives –equip inicial–, Oriol Vives, Bars, Mendez, Yeste i Del Valle.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Bargalló i Alabart –equip inicial–; Pascual, Roca, Rodrigues, Miguélez i Egurrola.GOLS:0-1 (9’) Rodrigues, 0-2 (15’) Alabart. 1-2 (17’) Baliu. 1-3 (17’) Alabart. 1-4 (44’) Bargalló. 1-5 (46’) Alabart.ÀRBITRES:S. Mayor i David Godia.FALTES:9 de l’Igualada i 9 del Barça.

El Barça Lassa va guanyar la seva trentena lliga i la sisena de manera consecutiva imposant-se per 1-5 a la pista de l’Igualada Rigat. Els blaugrana revaliden el títol de campions a quatre jornades del final de l’OK Lliga, ja que faci el que faci el Liceo demà a la pista del Lloret ja no podrà superar el Barça en la classificació. El capità de l’equip, el porter Aitor Egurrola, ha arribat als 71 títols i ha igualat David Barrufet, que era el blaugrana que en tenia més.

Els homes d’Edu Castro van sortir decidits a la pista per encarrilar el partit, la victòria i el títol ben aviat. En els primers minuts van pressionar els igualadins i el primer gol va arribar en el minut 9, i en el 15 ja guanyaven per 0-2. L’Igualada sempre va plantar cara i va buscar les seves ocasions, sobretot en el contraatac, i va reduir la diferència, però un gol d’Ignacio Alabart en un xut enrere que va tocar a un defensa i va entrar uns segons després va situar l’1-3 abans del descans.

En la segona meitat els blaugrana van mantenir l’avantatge en el marcador fins que en els darrers deu minuts va poder sentenciar definitivament el títol amb dos gols més. El cinquè va ser d’Ignacio Alabart, que va aconseguir tres dianes.

EL PROTAGONISTA

El títol de l’OK lliga no ha sigut gens fàcil, ha sigut molt treballat, i hem estat molt seriosos. Hem fet una lliga immaculada
Érem conscients que volíem guanyar aquí i sentenciar la lliga per ja pensar en la lliga europea