OK Lliga

El Girona visita un rival directe en la lluita per no baixar

Hoquei sobre patins. Els gironins juguen avui a Sant Cugat, mentre que el Lloret es desplaça demà a la pista del campió, el Barça

El Citylift Girona visita aquest vespre (20.30 h) la pista del Sant Cugat, un rival directe en la lluita per no baixar. El Lloret Vila Esportiva jugarà demà (12 h) a la pista del campió, el Barça Lassa. Quan només queden quatre jornades per disputar-se, la lluita per la permanència és molt intensa i en aquesta 27a jornada hi ha dos partits que enfronten els quatre equips que ocupen les places de descens. A banda del Sant Cugat-Girona, el Vendrell rep l’Alcoi, i si els alcoians perden baixaran. Quan només queden dotze punts per disputar-se, hi ha vuit equips en només deu punts de diferència, de la vuitena posició que ocupa el Voltregà amb 30 punts fins a la quinzena del Sant Cugat amb 20. Al mig hi ha el Lloret, dotzè amb 25 punts, i el Girona, tretzè amb 24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)