OK Lliga

El Girona fa un pas enrere en la lluita per mantenir-se

Hoquei sobre patins. Va perdre clarament a la pista d’un rival molt directe

SANT CUGAT 6 GIRONA 2

PHC SANT CUGAT:Arcas, Farnés, Maideu, Gilabert i Claramunt –equip inicial–; Gabarra, Yepes, David Martínez, Borja Ferrer i Rue.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Torner i Manel Garcia –equip inicial–; Duran, Oriol Garcia, Palau, Palazón i Coll.GOLS:1-0 (10’) Gilabert. 2-0 (19’) Farnés. 3-0 (32’) Farnés. 3-1 (37’) Pelicano, de penal. 4-2 (38’) Yepes. 4-2 (42’) Pelicano, de falta directa. 5-2 (43’) Gilabert. 6-2 (47’) Yepes.ÀRBITRES:S. Mayor i I. Sanz. Van mostrar targeta blava a Farnés, Manel Garcia i Pelicano.FALTES:3 del Sant Cugat i 3 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va fer un pas enrere en la lluita per mantenir-se en l’OK Lliga en perdre a la pista del Sant Cugat, un rival molt directe. Els gironins van ser superats per un equip que estava per sota en la taula i contra el qual només van poder marcar en jugades de bola aturada. El conjunt vallesà es va avançar amb un 2-0 i va disposar d’un penal i una falta directa abans del descans per ampliar el marcador. Ho va fer en l’inici del segon temps, i els gironins van intentar reaccionar. Pelicano va marcar de penal, però tot seguit els locals van fer el 4-1, i va passar el mateix quan Pelicano va transformar una falta directa. El Sant Cugat va tornar a marcar un minut després.