OK Lliga

El Lleida es posa al dia

Hoquei sobre patins. Derrota de l’Alcobendas en el partit ajornat i en què els dos equips van a l’atac i marquen molts gols

LLEIDA 8 ALCOBENDAS 6

LLEIDA LLISTA:Ll. Tomàs, B. di Benedetto, Cañellas, Oruste i R. di Benedetto –inicial–; Creus, R. Fernández, Candanedo, Besolí i Folguera.ALCOBENDAS:Shehda, Aspra, C. Fernández, J. López i G. Pérez –inicial–; Roca, M. López, Tortosa, Artacho i Larios.GOLS:1-0 (2’) Cañellas. 2-0 (6’) Oruste. 2-1 (10’) J. López (f.d.). 3-1 (15’) R. di Benedetto (f.d.). 3-2 (16’) G. Pérez. 3-3 (17’) G. Pérez (p.). 4-3 (18’) Candanedo. 5-3 (29’) Candanedo (p.). 6-3 (30’) R. di Benedetto (f.d.). 6-4 (34’) M. López. 7-4 (44’) Candanedo. 8-4 (45’) B. di Benedetto. 8-5 (45’) C. Fernández. 8-6 (50’) Aspra.

El Lleida Llista va derrotar l’Alcobendas en el partit que tenia pendent de la 26a per la disputa de la final a quatre de l’Europa Cup, que va guanyar. La victòria dels lleidatans no va ser fàcil, ja que al davant tenien un equip que està lluitant per mantenir-se en la categoria i amb la derrota, l’Alcobendas segueix només un punt per sobre de les posicions de descens.

El Lleida va iniciar bé el partit i es van avançar amb un 3-1, però els madrilenys van empatar (3-3). Abans del descans, César Candanedo va marcar el primer dels seus tres gols del dia i va avançar l’equip amb el 4-3 en el descans. En la segona meitat, els locals es van tornar a distanciar, però l’Alcobendas va seguir lluitant. Els àrbitres van mostrar quatre targetes blaves, als locals Cañellas i Creus i als visitants Curro Fernández i Gonzalo Pérez.