Més hoquei

Presenten el llibre dels 75 anys de l’hoquei patins del Barça

Hoquei sobre patins. El periodista català Carles Gallén n’és l’autor. És la secció que ha guanyat més copes d’Europa (22)

El llibre escrit pel periodista català de Mundo Deportivo Carles Gallén Història de l’hoquei patins blaugrana (1942-2017), que recull els fets i les dades dels primers 75 anys de vida de la secció professional del club que ha guanyat més copes d’Europa (22) i que ja acumula 123 títols –amb 30 lligues–, ha estat presentat aquesta tarda amb una gran presència d’exjugadors impulsat per l’agrupació de veterans de l’hoquei del Barça. També hi ha estat present el directiu Jordi Argemí. La secció es va fundar de manera oficial el dia 1 de juny de 1942, tot i que un any després va desaparèixer a causa dels problemes per aconseguir una pista pròpia. No va ser fins al 1948 que va reaparèixer, quan es va llogar la pista Gran Via. Va viure la primera etapa gloriosa amb Josep Lorente a la banqueta (1972-1987) i la segona amb Carlos Figueroa al capdavant, entre el 1995 i el 2005.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)