OK Lliga

La lluita per evitar el descens està molt viva

Hoquei sobre patins. A falta de tres jornades per acabar l’OK Lliga encara s’han de decidir tres dels quatre equips que baixaran, i vuit conjunts hi estan implicats en diferent mesura

La lluita per decidir els tres equips que falten per baixar de l’OK Lliga –l’Alcoi ja ho ha fet–; segueix molt viva a tres jornades pel final. Fins a vuit equips hi estan implicat matemàticament, tot i que tenen diferents possibilitats reals de baixar. El Voltregà Stern Motor té vuit punts de marge sobre el primer lloc de descens que ocupa el Lloret a falta de nou punts per jugar-se i gairebé està salvat. El Calafell Tot l’Any i el Vic ho tenen aprop amb cinc i quatre punts respectivament. El Vendrell i l’Alcobendas només tenen un punt d’avantatge sobre el primer equip que baixaria. El Lloret Vila Esportiva, el Citylift Girona i el Sant Cugat ocupen les tres places que farien perdre la categoria.

En aquesta 28a jornada hi ha dos duels directes entre equips implicats per no baixar, el Lloret rep al Voltregà (demà 20.15 h) i el Girona al Calafell (19 h). La resta de partits amb equips que lluiten per no baixar, seran demà el Sant Cugat que visita l’Alcoi (20.15 h), un equip que ja ha perdut la categoria. El Vendrell per la seva part es desplaça a Igualada Rigat (20 h), el Vic visita la pista del Noia Freixenet (19.30 h), i l’Alcobendas rep el Recam Làser Caldes (17 h). Els resultats que es produeixin poden aclarir bastant aquesta lluita per evitar el descens de cara a les dues darreres jornades

En joc el segon lloc

En la part alta de la taula està en joc el subcampionat. El Liceo te tres punts més que el Reus Miró i s’enfronten demà a la nit (21 h) en un duel directe a Reus. Si guanyen els locals es posaran segons. Diumenge completa la jornada el Lleida-Barça (12 h). El títol està decidit pel Barça, les quatre places de la lliga europea són pels blaugrana, el Liceo, el Reus i el Noia, i s’han de definir els llocs de l’Europa Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)