OK Lliga

Josep Codina deixa de ser l’entrenador del Lloret

Hoquei sobre patins. El tècnic i el club han arribat a un acord per rescindir el contracte a dues jornades del final i amb l’equip en la zona de descens

L’entrenador Josep Codina deixa de ser l’entrenador del Lloret Vila Esportiva de l’OK Lliga. El tècnic i el club han arribat a un acord per la rescissió del contracte quan només queden dues jornades pel final de la competició i l’equip està en la zona de descens. En aquests dos darrer partits es farà càrrec de l’equip el fins ara segon porter de l’equip de l’OK Lliga i entrenador del conjunt de primera catalana Oriol Perarnau.

Josep Codina es va incorporar al Lloret de la màxima categoria a l’inici d’aquesta temporada. L’equip va fer una bona primera volta fora de les places de descens, però en la segona ha estat en una de les quatre darreres posicions que fan perdre la categoria o ocupant la primera de salvació, sempre a tocar del descens. El Lloret ha sumat sis victòries per vuit empats i catorze derrotes. Els lloretencs fa cinc jornades que no guanyen i en les dues ultimes ha tornat a entrar en la zona de descens. A falta de dos partits i sis punts per disputar està a tres punts de la salvació. Demà visiten la pista del Vendrell, un rival directe que lluita per no baixar i si guanya es podria salvar. En la darrera jornada el Lloret juga a casa contra el Sant Cugat, un altre equip en zona de descens. En aquesta mateixa jornada els selvatans podrien baixar de categoria si perden i es dona un seguit de resultat adversos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)