OK Lliga

Les imparables campiones

Hoquei sobre patins. El Generali Palau derrota el Manlleu, obté el seu segon títol de l’OK Lliga i completa la millor temporada de la seva història

PALAU 7 MANLLEU 5

GENERALI PALAU PLEGAMANS:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Ferrón i Garcia.MANLLEU:Otegi, Barcons, Castellví, Gurri i Díez -equip inicial-; López, Casaramona, Bernadas i Ballesta (ps).GOLS:0-1 (3’) Barcons. 1-1 (5’) Puigdueta. 2-1 (18’) Ferrón. 3-1 (18’) Ferrón. 3-2 (25’) Bernadas. 4-2 (29’) Fontdeglòria. 5-2 (32) Busquets. 5-3 (30’) Casaramona. 6-3 (31’) Puigdueta. 6-4 (31’) Casaramona. 7-4 (44’) Garcia, de penal. 7-5 (45’) Casaramona.ÀRBITRE:S. Mayor. Blava a Bernadas.FALTES:8 del Palau i 11 del Manlleu.

L’anarquia controlada del Generali Palau i la seva determinació tàctica i física li van permetre ahir aixeca el seu segon títol de l’OK Lliga i completar la millor temporada de la seva història davant d’un públic entregat que va omplir el pavelló Maria Víctor de gom a gom i va reconfirmar l’efervescència de l’hoquei femení. Tots dos equips van arribar a la darrera jornada empatats, però les locals en feien prou amb un empat perquè van guanyar a Manlleu en la primera volta. Malgrat això, no van especular gens ni mica. La irreductible Gemma Busquets i la clarivident Laura Puigdueta van propulsar un bloc guanyador.

Barcons, aprofitant el rebuig de Vicente en un contraatac que ella mateixa havia rematat, va fer el 0-1 i va inquietar les locals. Però el Palau va respondre de seguida quan Puigdueta va desviar un tret llunyà (1-1). El Palau creava molt de perill i Arnau Casanovas, el tècnic del Manlleu, va demanar temps mort per tapar la fuita. Una blava clara a Bernadas va permetre a Florenza disposar d’una directa (10’), però Otegi, inspirada, va veure a temps l’engany. Les osonenques van fer una zona pressionant en la inferioritat i se’n van sortir molt bé, tot i que Florenza va enviar la bola al travesser (12’). El Manlleu hauria pogut avançar-se en una acció de Díez davant de Vicente que la portera local va resoldre. Ferrón va desfermar l’eufòria amb dos gols consecutius en un minut d’or. El primer amb un tret aparentment inofensiu que Otegi no va aturar perquè una defensa la va desviar i el segon en un contraatac propiciat per Fonteglòria (3-1).

El Manlleu va sortir a totes en el segon temps. Bernadas, al segon pal, va fer el 3-2 aprofitant un servei de Castellví i va donar vida al seu equip. Va ser un miratge perquè Fontegloria, fabulosa, va trencar Otegi amb un ganxo (4-2). El cinquè va ser un contraatac per ensenyar a les escoles de Puigdueta i Busquets, un teva-meva espectacular (5-2). Casaramona hi va afegir incertesa (5-3), però Puigdueta, tot just servir de centre, va clavar el sisè al segon pal (6-3). Casaramona, erigida en líder, s’hi va regirar (6-4) en una fase embogida en què el Manlleu s’hi va deixar la pell. El gol de penal de Garcia (7-4) marcat a la suplent Ballesta, que va sortir expressament, va deixar la lliga enllestida, tot i que Casaramona, en un servei de Díez, va replicar (7-5). El Manlleu va jugar sense portera els últims 4:32, una opció intel·ligent però estèril. Ballesta li va aturar una directa a Busquets intranscendent. Per rebre la copa, les campiones es van posar una samarreta escaient on es llegia “Imparables”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)