OK Lliga

Cinc equips lluiten per no baixar

Hoquei sobre patins. El Girona, el Vic, el Vendrell, l’Alcobendas i el Lloret volen evitar les dues places de descens de l’OK Lliga en una última jornada d’horari unificat (20 h)

En la darrera jornada de l’OK Lliga s’han d’acabar de decidir les dues darreres posicions de descens i el subcampió que jugarà la supercopa d’Espanya la temporada que ve. Cinc equips lluitaran per evitar perdre la màxima categoria. El Girona té 30 punts, un més que els seus quatre rivals –el Vic, el Vendrell, l’Alcobendas i el Lloret–, que estan empatats a 29. Tres equips depenen d’ells per salvar-se –el Girona, l’Alcobendas i el Lloret–, i ho faran si guanyen. Els possibles empats de quatre equips afavoreixen els madrilenys i els selvatans.

Les victòries no seran gens fàcils ja que alguns dels rivals també s’hi juguen coses. El Girona rep a casa el Noia, que està lluitant per ser segon; el Vic visita un Alcoi que ja ha baixat; el Vendrell visita el Lleida, que vol acabar cinquè; l’Alcobendas juga a casa contra el Barça, el líder i que vol ser el primer equip de la història a acabar la lliga invicte, i el Lloret rep el Sant Cugat, un equip que ja ha baixat. Tots els partits es jugaran en horari unificat (20 h).

El subcampionat i la plaça per a la supercopa se’ls disputaran el Liceo, el Noia i el Reus. Els gallecs tenen avantatge i si guanyen seran segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)