OK Lliga

El Girona i el Lloret depenen d’ells mateixos per salvar-se

Hoquei sobre patins. Si guanyen el Noia i el Sant Cugat, respectivament (20 h), en l’última jornada de l’OK Lliga, es mantindran en la màxima categoria

Cinc equips lluiten per evitar en aquesta última jornada de l’OK Lliga les dues places de descens que queden lliures. Estan separats per només un punt i quatre estan empatats. Els dos equips gironins, el Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva, depenen d’ells mateixos per aconseguir la permanència i si guanyen se salvaran.

El Girona rep el Noia i el Lloret juga a casa contra el Sant Cugat, tots dos a les vuit del vespre, en horari unificat. Els gironins tenen 30 punts, un més que la resta d’equips implicats, i una victòria els mantindria al davant. Els de Sant Sadurní no ho posaran gens fàcil, ja que lluiten per la segona posició, que els permetria jugar la supercopa d’Espanya la temporada que ve.

El Lloret rep el Sant Cugat, un equip que ja ha perdut la categoria. Els selvatans tenen 29 punts i estan empatats amb el Vic, el Vendrell i l’Alcobendas. Si tots quatre guanyen i continuen empatats, els lloretencs i els madrilenys estarien al davant en la lligueta comptant els resultats entre tots quatre i es mantindrien, mentre que el Vic i el Vendrell baixarien. En el cas que un equip fallés, el Girona guanyés i estigués al davant i el Lloret també guanyés, els seus possibles empats amb els altres dos equips que guanyessin també l’afavoririen i mai seria l’últim d’aquesta lligueta.

Si els dos equips de les comarques gironines empaten o perden, la seva permanència dependrà del que facin la resta d’equips implicats en els seus partits. El Vic visita l’Alcoi, que ja ha baixat, i el Vendrell juga a la pista del Lleida, que lluita amb l’Igualada pel cinquè lloc. El que té un partit més complicat és l’Alcobendas, que rep el Barça, el líder. Els blaugrana intentaran acabar la lliga invictes, sense perdre cap partit, una fita que no s’ha aconseguit mai en la lliga.

També està en joc el subcampionat que dona dret a jugar la supercopa d’Espanya. El Liceo, el Noia i el Reus tenen possibilitats, tot i que els gallecs tenen avantatge i depenen d’ells.

Guanyant estem salvats, depenem de nosaltres i això fa que tothom estigui molt concentrat. La gent en té moltes ganes
El Sant Cugat és més perillós per haver baixat. Vindrà sense pressió i sempre competeix
Oriol Perarnau
ENTRENADOR DEL LLORET
Nosaltres hem de sortir a guanyar, amb els altres resultats no hi podem fer res. Hem de fer tot el que estigui a les nostres mans per guanyar
El Noia és possiblement el rival més complicat. Es juguen poder estar en la supercopa
Josep Enric Torner
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)