OK Lliga

El Girona i el Lloret es mantenen a l’OK Lliga

OK Lliga. Van guanyar els seus partits i continuaran una temporada més a la màxima categoria. Els gironins també es classifiquen per a l’Europa Cup

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva continuaran la propera temporada a l’OK Lliga, la màxima categoria. Els dos conjunts gironins depenien d’ells mateixos en la darrera jornada i sabien que si guanyaven aconseguien la permanència. Tots dos van sumar una important victòria i es van mantenir. El Girona va tenir un premi extra, ja que es va classificar per disputar l’Europa Cup la propera temporada. Dels cinc equips que lluitaven per evitar el descens, van acabar baixant els dos equips que van perdre: l’Alcobendas i el Vendrell.

El Girona va començar amb un penal en contra que el porter Jaume Llaverola va aturar i poc després Enric Torner va fer l’1-0. En aquesta primera meitat el partit va ser molt disputat i a cada gol gironí el seguia un del Noia fins a arribar al 3-2 del descans. Raül Pelicano va marcar dos gols de penal. En la segona meitat Oriol Garcia va fer el 4-2 i Pelicano va mantenir el seu encert en les jugades de bola aturada i va marcar dos gols més, aquest cop de falta directa, fins a situar en el marcador el 6-2 final. Aquesta victòria va salvar el Girona i a més el va classificar per a l’Europa Cup, ja que el va situar en la novena plaça. El Calafell, que ocupava aquesta posició va perdre a la pista de l’Igualada (7-3) i els gironins van empatar amb ells a punts. Com que el Girona tenia a favor seu els enfrontaments particulars, el va superar i va acabar novè i en plaça europea.

El Lloret rebia a casa un Sant Cugat que ja havia perdut la categoria i va començar amb molta força i en el minut 12 ja guanyava per 2-0. La primera meitat dels selvatans va ser espectacular i va arribar al descans amb un clar 4-0 a favor, amb dos gols d’Àlex Grau i dos més d’Antoine Le Berre. En la segona meitat els lloretencs es van mantenir al davant però el Sant Cugat va començar a reduir el desavantatge. Àlex Grau va marcar el seu tercer gol de la nit (5-2) però els visitants es van situar amb un 5-4 a sis minuts. Encara que al final els visitants haguessin empatat, el Lloret hauria aconseguit la permanència.